Lär dig paddla kajak hos oss!

Kajakkunskap, paddelteknik, vägval, säkerhetsåtgärder, kamraträddning - ja, det mesta du behöver veta för en njutbar och säker tur. Vi har flera olika kurser, allt ifrån introduktionskurser till privatlektioner.

Hyr din kajak hos oss!

Unna dig själv en kajaktur i Orust vackra skärgård! Vi hyr ut både kajaker och utrustning som t.ex tält för de som vill vara ute ett helt dygn eller mer. Välj själv mellan halvdag, dygn eller en hel vecka.

Butik

Vi säljer kajaker och kajaktillbehör i vår butik på Orust, samt via webshopen hos vårt systerföretag www.vatternkajak.se. Välkomna!


 

VÄLKOMMEN TILL ORUSTKAJAK!


Nya ägare inför 2014!

Sedan mars 2014 har OrustKajak nya ägare! Thomas Åhlberg som drivit företaget sedan 1995 har lämnat över stafettpinnen till VätternEvent & C:o som även driver VätternKajak.

linda-mattias-vatternkajak-300x
Linda & Mattias nya värdar på OrustKajak


Vilka är vi då?
VätternEvent & C:o har som namnet antyder sin huvudbas intill Vättern och driver där även kajakföretaget VätternKajak med paddling i Göta Kanal, Norra Vätterns skärgård, vid Omberg och vid Varamobaden - Nordens största insjöbad. Vi arbetar även med konferenser och aktiviteter som zipline och höghöjdsbanor. Se mer om os på www.vatternevent.se och www.vatternkajak.se

 


Ny hemsida på gång!

Vi håller just nu på med att arbeta fram en ny webbsida. Informationen om uthyrningen på denna sida är aktuell - med webshopen är stängd för tillfället - öppnar åter under våren. Tillsvidare hänvisar vi till vår kajakbutik på www.vatternkajak.se


 

Paddla kajak och tälta i Bohuslän, nu till smartphone!

Vi har fått förfrågningar om en version som lättare fungerar att använda i telefonen.

Så därför har vi nu satt ihop en PDF-fil som passar för att bläddra i direkt,

utan att skriva ut den.

  


Öppettider: 

 

Vi har inga fasta öppettider just nu. Vi kommer att ha öppet vissa helger i april-juni. Dessa datum kommer att presenteras här inom kort.

Tills vidare mejla eller ring oss om vilka tider/dagar ni vill hyra/köpa något.